Naksan Holding, Çalışanlarını Ev Sahibi Yapacak

Gaziantep’teki Dülükbaba Mesire Alanı’nda düzenlenen 3’ncü Geleneksel Naksan Piknik Şöleni’nde çalışanlara Naksan Plastik Yönetim Kurulu...

Gaziantep’teki Dülükbaba Mesire Alanı’nda düzenlenen 3’ncü Geleneksel Naksan Piknik Şöleni’nde çalışanlara Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu Nakıboğlu’ndan ev müjdesi geldi. 5 bin 500 çalışanı bulunan Naksan Holding’in çalışanlarını aileleriyle bir araya getirildiği etkinlikte konuşan Nakıboğlu, TOKİ’nin yeni bir proje getirmesi halinde önceden ev sahibi yapılan Naksan çalışanlarına paralel diğer çalışanların da ev sahibi olabilmesi için gerekli desteği vereceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Şölenin açılış konuşmasını yapan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Naksan Holding’in birçok alanda olduğu gibi çalışanlara yönelik düzenlenen pikniğiyle de örnek olduğunu ve birçok firmanın bunu örnek aldığını belirterek “Bizler sizler için varız. Elimizden geldiğince sizlere hizmetlerin en iyisini yapmaya, sizlere daha büyük hizmetler getirmeye çalışıyoruz. Naksan Holding tarafından başlatılan ve çalışanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularını geliştiren, aileler arasında kaynaşmayı sağlayan bu güzel uygulama birçok şirket tarafından da örnek alınmıştır. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Naksan Holding’in çalışanların gayret ve desteğiyle büyüdüğüne dikkat çeken Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu da çalışanlarla büyük bir aile olduklarına dikkat çekerek desteklerinden dolayı Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çalışanlara teşekkür etti.

Naksan Piknik Şöleni ve birçok aktiviteyle çalışanlar arasında önemli ilişkiler geliştirildiğini ve bu tür uygulamaların personel üzerinde önemli bir motivasyon oluşturduğunu ifade eden Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu ise, “Biz 5 bin 500’e yakın çalışanıyla büyük bir aileyiz. Kurulduğumuzda birkaç işçiyle yola başladık. Ama sizlerin büyük destek ve gayretleriyle bu gün Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kurumları arasında yerimizi aldık. Bu faaliyetleri önemsiyoruz. Çünkü çalışanlarımızın yüksek motivasyonu bizim için önemli. Dönem dönem farklı etkinliklerle bir araya geliyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TOKİ’nin yeni bir proje geliştirmesi halinde Naksan Holding’in çalışanlarını ev sahibi yaptırma yönündeki çabalarının devam edeceğine dikkat çeken Nakıboğlu, “Çalışanlarımızın ev sahibi olabilmeleri yönünde bizler üzerimize düşenleri yapıyoruz. Biliyorsunuz birçok çalışanımızı TOKİ projesiyle ev sahibi yaptık. Taksitlerinin sonlarına geldik. Önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından yeni bir proje getirilirse bütün çalışanlarımızı ev sahibi yapma yönündeki çabalarımız sürecektir.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: