Nallıhan'dan Van'a yardım kampanyası

Nallıhan'da bir avuç yardım gönüllüsünün başlatmış olduğu Van depremi için "Haydi Nallıhan Sen De Elini...

Nallıhan'da bir avuç yardım gönüllüsünün başlatmış olduğu Van depremi için "Haydi Nallıhan Sen De Elini Uzat" yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.
Nallıhan'lıların Van'daki depremzedeler için getirdiği kuru gıda, ilaç,temizlik malzemesi,bebek bezi,bebek maması,battaniye,katalitik soba,mont,kazak,pantolon,iç çamaşırı, çorap, oyuncak,halı, yastık, yorgan gibi yardım malzemeleri Ayhan Sümer Kültür Merkezinde toplanıyor. Gelen yardımlar gönüllüler tarafından cinslerine göre tasnif edilip ayrılarak Van'a gönderilmek üzere büyük kolilere yerleştiriliyor. Yardımlar arasında yaşlı bir vatandaşımızın getirmiş olduğu koltuk değnekleri dikkati çekiyor.
Ayrıca yardım gönüllüleri tarafından Nallıhan'da bulunan okullarda da yardım kampanyasının başlayacağı öğrenildi. 2 Kasım 2011 Çarşamba gününe kadar devam edecek olan yardım kampanyasına tüm Nallıhan'lıların katılımı bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz