Namaz kılan vatandaş, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü

Zonguldak’ta emekli bir vatandaş, namaz kıldığı sırada sert bir cisimle başına vurularak öldürüldü.Çatalağzı Beldesi Aydınlar...

Zonguldak’ta emekli bir vatandaş, namaz kıldığı sırada sert bir cisimle başına vurularak öldürüldü.
Çatalağzı Beldesi Aydınlar Mahallesi'nde ikamet eden Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)'ndan emekli, beş çocuk babası Bilal Korkmaz (57), evde tek başına olduğu sırada namaz kılarken, faili meçhul bir kişi tarafından sert bir cisimle kafasına vuruldu. Kafasının arka kısmına aldığı darbe sonucu seccadenin üstüne yığılan Korkmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.
Bu sırada, kızı Durkadın Demir’in evine misafirliğe giden Hanım Korkmaz, eve geldiğinde eşinin cansız bedeniyle karşılaşınca fenalık geçirdi. Çevredeki vatandaşların haber verdiği polis, olay yerinde inceleme yaptı. Baba Korkmaz’ın ölüm haberini alan çocukları fenalık geçirdi. Bu sırada baygınlık geçiren Durkadın Demir, 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Cumhuriyet savcısının olay yerinden yaptığı incelemenin ardından, emekli vatandaşın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Polisin, olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz