Namaz kılarken öldü iddiası

Adana Kozan’da yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu. Şevkiye Mahallesi Fırat Sokak'ta evinin bahçesinde bulunan...

Adana Kozan’da yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu.
Şevkiye Mahallesi Fırat Sokak'ta evinin bahçesinde bulunan çadırda namaz kılarken öldüğü iddia edilen Arife Ateş (83) sokak üzerinde oynayan çocuklar tarafından bulundu. Çocuklar, kadının hiç kıpırdamadan durduğu için dikkat çektiğini belirterek, "Baktık hiç kıpırdamıyor. Biz de polisi aradık." dedi.
Komşuları ise yaşlı kadının namaz kılarken ölmüş olabileceğini iddia ederek, "Arife teyze yaşlı olduğu için eğilip namaz kılamazdı, onun için oturduğu yerden namazını kılardı." diye belirtti.
Arife Ateş’in evinin tamiri için evini yıktırdığı ve yeniden yapılacağı için çadırda kaldığı belirtildi. Olayı duyan Arife Ateş’in kızı Gülten Dönmez annesinin yaşadığı ikamete gelince göz yaşlarına hakim olamadı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Ceset Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturmayı başlattığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz