Namaza Giderken Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kızı ile yaptığı iftarın ardından teravih için camiye giden yaşlı kadın, yolun...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kızı ile yaptığı iftarın ardından teravih için camiye giden yaşlı kadın, yolun karşısına geçerken otomobilin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Kızı ile gittiği iftar yemeğinin ardından teravih namazını kılmak için camiye gitmek isteyen İkbal Kutlu (65), iddiaya göre Gölcük Eski Garajlar mevkiindeki kavşaktan yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada İkbal Kutlu’ya S.S. idaresindeki İzmit istikametine gitmekte olan 41 H 9099 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan yaşlı kadın hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

İkbal Kutlu’nun cenazesi Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü S.S. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: