Namazı Sonrası Kahvaltı Ve Sohbet Camii Cemaatinin Sayısını Artırdı

Karabük’ün Yenice İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan 'sabah namazında buluşalım' kampanyası büyük ilgi görüyor. Özal Mahallesi...

Karabük’ün Yenice İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan 'sabah namazında buluşalım' kampanyası büyük ilgi görüyor. Özal Mahallesi Camii'nde her hafta cuma günü sabah namazından sonra yapılan sohbet ve kahvaltı, cami cemaatinin sayısını artırdı.

Birlik ve beraberliğe de vesile olan program kapsamında cuma günleri sabah namazından sonra cami cemaatine kahvaltı ikram ediliyor. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan program, namazın ardından İlçe Müftü Vekili Kemal Balcıların sohbeti ve kahvaltıyla sürüyor.

Reklam
Reklam

Cami cemaati ise “Namazdan sonra yapılan kahvaltıyla cemaatimiz arttı. Önceleri bir buçuk saf olurken şimdi üç saf oluyor, bu da bizi mutlu ediyor. Namazımızı kılıyoruz, sohbetimizi dinleyip kahvaltımızı da yapıp evlerimize gidiyoruz. Uygulamadan çok çok memnunuz.” şeklinde konuşuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz