Namık Kemal İlkokulu’ndan 8 Mart Etkinliği

Düzce Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Kadınlar Günü Programına katılım ve ilgi büyük...

Düzce Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Kadınlar Günü Programına katılım ve ilgi büyük oldu.

Okul Aile Birliği tarafından her yıl kutlanarak gelenekselleştirilen programda, katılımcılar kapıda takdim edilen karanfille karşılandılar. Program konuşmalar, tarihten günümüze kadınlarımız sunusu, yemek, okul yararına hediye çekilişi ve eğlence bölümünden oluştu. Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Alkaya tüm katılımcıların kadınlar gününü kutladı. Programa katılan Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'nın eşi Nazende Yazıcı da programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Programın ilerleyen bölümlerinde ise Düzce'de bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Aşkın Asan ile birlikte Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, Düzce Millet Vekili Osman Çakır'ın eşi Ulviye Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram da katıldı. Katılımcılar, tüm kadınların gününü kutladıktan sonra, programda kısa bir konuşma yapan Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, ülkemizde kadın haklarına değinerek bu konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra, okul aile birliğine teşekkür etti. Ardından Bakan Hanımla birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: