NAMİMDER 3 Bin Kişilik Aşure Dağıttı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan Nazilli Memur İşçi ve Mühendisler Derneği (NAMİMDER)'nin üyeleri, 3 bin kişilik...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan Nazilli Memur İşçi ve Mühendisler Derneği (NAMİMDER)'nin üyeleri, 3 bin kişilik aşure dağıttı.

konu hakkında açıklama yapan NAMİMDER Dönem Başkanı Ahmet Bağışlar, Hicri muharrem ayı dolayısıyla dayanışma ve kaynaşmaya vesile olması için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Bağışlar, "Nazilli’de gelenek haline getirdiğimiz aşure dağıtım etkinliğimizin bu yıl altıncısını düzenlemenin sevincini yaşıyoruz. İmkanlarımız olduğu sürece önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Yönetim kurulu üyelerimiz, hazırladığımız aşurelerden ilçemizde bulunan hastanelerimizin acil servislerine ve üç polis karakoluna da ulaştırdı." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: