Napoli Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti Canlı Maç Skoru

Şampiyonlar Ligi Napoli Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Napoli Beşiktaş Maçı Kaç kaç Canlı Maç Skoru Napoli Başiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti

1. dakika: Karşılaşma Napoli'li oyuncuların vuruşuyla başladı.

6. dakika: Mertens'in uzaktan çektiği şutta Fabri topu rahatça kontrol etti.

7. dakika: Qauresma ile Hamsik arasındaki mücadelede Portekizli oyuncu yerde kaldı. Atış Beşiktaş'ın...

9. dakika: Hamsik'in kullandığı köşe vuruşunda Fabri topu öbür köşeden kornere çeldi.

12. dakika ADRIANO SAHNEDE! Tolgay'ın pasında Quaresma ceza sahası içinde son çizgiye indi ve yerden kale önüne pasını çıkarttı. Arka direkte müsait

pozisyonda olan Adriano düzgün bir vuruşla temsilcimiz Beşiktaş'ı maçta 1-0 öne geçirdi.

Reklam
Reklam

18.dakika: Mertens'in şutunda Fabri topu son anda kornere çeldi. Callejon'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan kısa süreli karambolün ardından Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.

23. dakika: Jose Callejon sağ taraftan ortaladı. Top Tolgay'dan döndü. Sonrasında Beşiktaş hızlı çıktı. Quaresma'nın pasında Aboubakar hareketlendi. Aboubakar yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

29. dakika: Insigne'nin ceza sahası içinde sol taraftan yaptığı ortada Mertens kale önünde kafa vuruşunda toğu dışarıya gönderdi.

30. dakika: Callejon sağ kanattan ceza sahasına girdi ve son çizgiye inerken yerden kale önüne pasını attı. Kaleci Fabri'den önce Mertens topa dokundu ve maçta skoru eşitledi: 1-1

31. dakika: Quaresma'nın sağ kanattan yaptığı ortada Aboubakar'ın kafa vuruşu Napoli savunmasına çarparak kornere gitti.

38. dakika: ABOUBAKAR'DAN MÜTHİŞ GOL! Napoli savunmasının attığı geri pasta araya giren Aboubakar, Reina'yı maplup ederek topu ağlara gönderdi: 2-1

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftada Beşiktaş deplasmanda Napoli ile karşılaşıyor. Şenol Güneş yönetimindeki Siyah-Beyazlılar; ilk iki haftada 2 beraberlik alarak grupta 2. sırasında yer alıyor. Napoli ise grupta 1. sırada bulunuyor. San Paolo Stadyumu'nda oynanan bu zorlu mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sergei Karasev yönetiyor.

Reklam
Reklam

Napoli Beşiktaş maçı kaç kaç? sorusunun cevabını haberimizden bulabilir, Napoli Beşiktaş anlık maç skorunu ve Napoli Beşiktaş canlı skorunu takip edebilir, Napoli Beşiktaş canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz. Napoli Beşiktaş anlık skor: Napoli 1 - Beşiktaş 1

Sayfa sürekli güncellenmektedir...

NAPOLİ BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI

ANLATIM

33' Köşe vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı. Sonrasında Quaresma sağ tarafta rakibini geçemedi. Beşiktaş yeni atak geliştiriyor.

32' Necip, sağ tarafta Quaresma'ya aktardı. Qauresma'nın otasında Aboubakar kafayı vurdu. Savunma müdahale etti. Korner...

31' Quaresma sağ kanatta ilerlemek istedi. Kalidou Koulibaly izin vermedi. Sonrasında gönderilen uzun topta Fabri'yi geçen top sağdan auta çıktı.

16-10/19/resimid_4798062.jpg

30' GOL! Mertens durumu 1-1 yaptı... Jose Callejon ceza sahasının sağ tarafında topla buluştu. İçeriye çevirdiği topta Mertens topu boş kaleye gönderdi ve beraberliği sağladı.

30' Marcelo uzun top gönderdi. Quaresma topun sahibi oldu. Hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Reklam
Reklam

29' Lorenzo Insigne sol taraftan ortaladı. Tosic araya girdi. Sonrasında Insigne bir kez daha çevirdi. Mertens kale sahasında kafa vuruşunu yaptı. Top yandan auta çıktı.

28' Piotr Zielinski derinlemesine gönderdi. Fabri, Jose Callejon'dan önce çıktı ve topun sahibi oldu. Sonrasında Quaresma sağ kanattan ilerlemek istedi ancak rakibini geçemedi.

16-10/19/resimid_4797863.jpg

25' Lorenzo Insigne orta alanda topla ilerledi. Tolgay'ın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Faul. Paslaşarak kullandılar.

24' Jose Callejon'un köşe vuruşunda Fabri çıktı ve topun sahibi oldu.

24' Napoli hızlı çıktı. Mertens'in savunma arkasına pasında savunma başarılı. Bir korner daha...

23' Jose Callejon sağ taraftan ortaladı. Top Tolgay'dan döndü. Sonrasında Beşiktaş hızlı çıktı. Quaresma'nın pasında Aboubakar hareketlendi. Aboubakar yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

22' Kullanılan köşe vuruşunda kimse dokunmadı. Sonrasında Aboubakar araya girdi. Klas bir hareketle rakibini geçti. Orta alanda Tolgay'ı topla buluşturdu. Tolgay'ın Quaresma'ya pası hızlı oldu.

Reklam
Reklam

19' Piotr Zielinski uzak mesafeden çok sert vurdu. Top üstten auta çıktı.

16-10/19/resimid_4797812.jpg

18' Napoli, Lorenzo Insigne ile hızlı çıktı. Savunmanın arkasında Mertens ile topu buluşturdu. Mertens'in sol çaprazdan vuruşunda Fabri topu son anda çıkardı.

17' Aboubakar sol taraftan Quaresma'ya çok iyi ortaladı. Quaresma sağ tarafta topu kontrol edemedi.

16' Beşiktaş savunması topu kafayla uzaklaştırdı. Sonrasında ceza sahasına yapılan ortada Fabri çıktı ve topun sahibi oldu.

16' Hamsik'in pasında Faouzi Ghoulam hareketlendi. Savunma hata yapmadı. Napoli korner kazandı.

15' Aboubakar, Adriano'ya aktarmak istedi. Top Vlad Chiriches'te kaldı. Sonrasında Adriano'nun baskısında savunma kaleciye dönmek zorunda kaldı.

12' GOL! Beşiktaş, Adriano'nun golüyle Napoli karşısında 1-0 öne geçti. Quaresma sağ kanattan topu getirdi. Beck'e pasını verdi. Beck'in ortasında top savunmaya çarptı. Tolgay önünde kalan topu Quaresma'ya aktardı. Quaresma sağ çizgiden içeriye çevirdi. Adriano arka direkten vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.

Reklam
Reklam

16-10/19/cvjw8yrxeaas6c6.jpg

16-10/19/cvjxih2wcaabkg.jpg

12' Caner, Aboubakar'a doğru uzun bir pas düşündü. Napoli savunması başarılı.

11' Sağ tarafta Lorenzo Insigne ilerlemek istedi. Caner araya girdi.

10' Jose Callejon'un ortasında top Marcelo'da kaldı. Uzun pasında top Napoli'de kaldı.

10' Kullanılan kornerde Fabri bir kez daha topu yumrukladı. Napoli yine korner kullanacak.

9' Ev sahibi Napoli bu kez sağ taraftan köşe vuruşu kullanacak.

9' Beşiktaş'ın grubundaki diğer maçta Benfica, Dinamo Kiev deplasmanında 1-0 öne geçti. (9' Salvio/Penaltı)

9' Kullanılan köşe vuruşunda Fabri çıktı ve topu yumrukladı.

8' Ghoulam'ın vuruşunda top barajdan sekti ve kornere çıktı.

8' Tosic topu kontrol etmek isterken topa elle müdahale etti. Napoli sağ çaprazdan serbest vuruş kullanacak.

16-10/19/resimid_4797842.jpg

7' Mertens'e gönderilen uzun top hızlı oldu. Son anda yetişti ve topu çevirdi. Lorenzo Insigne sol taraftan ceza sahasına girerken Necip müdahale etti.

5' Necip kaptığı topta hızlı çıkmak istedi ancak topu kaybetti.

Reklam
Reklam

6' Merten, Lorenzo Insigne ile paslaştı. Sonrasında uzak mesafeden şutunu çekti. Top Fabri'de kaldı.

4' Napoli köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Mertens penaltı noktasında topla buluştu. Sert vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

3' Tolgay kritik bir top kaybı yaptı. Dries Mertens sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Şutunda top savunmaya çarptı ve korner.

2' Kullanılan taç atışında Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.

1' Hamsik sol kanata aktarmak istedi. Quaresma savunmasına döndü ve topu taca attı.

Napoli Beşiktaş maçı bu akşam hareketli ve heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi Grup maçları kapsamında Napoli deplasmanına giden temsilcimiz Beşiktaş tüm hazırlıklarını tamamladı. Maçın başlamasına artık dakikalar kaldı. Şenol Güneş karşılaşma için sürpriz bir ilk 11 belirledi. Gökhan İnler ve Talisca yedekler arasında yer alıyor. Sporseverler maçın hangi kanalda saat kaçta olacağını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. İşte, Napoli Beşiktaş maçının detayları...

Reklam
Reklam

İŞTE İLK 11'LER!

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Necip, Tolgay, Quaresma, Adriano, Aboubakar

Napoli: Reina, Ghoulam, Koulibaly, Insigne, Chiricheş, Zielinski, Hamsik, Jorginho, Callejon, Maggio, Mertens.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü haftasında bu akşam İtalya temsilcisi Napoli'ye konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 187. mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı 186 maçın 68'ini kazanıp 39'unda berabere kalırken, 79 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri 233 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 262 gol gördü.

RİCARDO QUARESMA 50. ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINDA

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Napoli maçı ile 50. Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. Daha önce Porto'da 39, İnter'de 8 kez Şampiyonlar ligi maçı oynayan Quaresma Beşiktaş ile 2 kez Devler Arenasında oynamıştı.

Napoli maçına da ilk onbir de başlayan Ricardo Quaresma böylece 50.Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış oldu.Portekizli yıldız daha önceki 49 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi.

Reklam
Reklam

NAPOLİ POLİSİ KUŞ UÇURTMADI

Napoli Emniyeti gerek Napoli şehrinin güvenlik sorunu, gerekse taraftarının saldırganlığı tüzünden riskli maç olarak görülen Napoli - Beşiktaş maçı için çok yoğun güvenlik önlemi aldı.

Dün gece bazı Beşiktaşlı taraftarların ev basın mensuplarının saldırıya uğramasından sonra iki katına çıkartılan güvenlik önlemleri gereği Beşiktaşlı taraftarlar kalabalık gruplar halinde şehirde dolaşamadı.Sivil polisler sürekli şehirde tur atarak gruplar halinde dolaşmaya kalkan taraftarları uyararak toplanma yerine götürdü. Genelde forma giymeden küçük gruplar halinde şehir turu atan taraftarlar polis tarafından otobüslerle toplu halde stada getirildi ve güvenlik önlemleri sayesinde herhangi bir olay çıkmadı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN BÜYÜK DESTEK

Beşiktaş yönetimi uzun bir aradan sonra ilk kez bir deplasman maçına tam kadroya yakın bir sayı ile geldi. Başkan Fikret Orman ile beraber 10 yönetici Napoli'ye gelerek takıma destek oldular. Bir çok yönetici gündüz saatlerinde Napoli'nin meşhur adası Capr'yi gezerken Erdal Torunoğulları ve Ahmey Ürkmezgil Uefa ve Napoli yetkilileri ile geleneksel maç yemeğinde bir araya geldi.

Bu arada Temmuz ayında istifa eden ancak istifası başkan tarafından kabul edilmedikten sonra geçtiğimiz ay yönetime geri dönen Erdal Torunoğulları'da uzun bir aradan sonra ilk kez takımla beraber deplasmana geldi.

SAN PAOLO'DA 2500 BEŞİKTAŞ TARAFTARI

Beşiktaşlı taraftarlar Napoli San Paolo Stadı'nda kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurarak Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi maçında yalnız bırakmadı. Napoli taraftarı ise 60 Bin kişilk stadı dolduramadı ve yaklaşık 30 bin seyirci stattaki yerini aldı.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARA ÇİRKİN SALDIRI

Napoli-Beşiktaş maçı öncesi karşılaşma için İtalya'ya giden bazı Türk taraftarlar saldırıya uğradı. Napoli'de bireysel olarak ya da birkaç kişilik gruplar halinde dolaşan Beşiktaşlı taraftarlara şehrin bazı yerlerinde saldırılar olduğu ve bıçak çekildiği öğrenildi. Karşılaşmayı takip etmek üzere Napoli'ye giden bazı Türk gazetecilere de bıçak gösterildi. Saldırganlar, polis tarafından uzaklaştırıldı.