Narkotik Polisinden Şafak Operasyonu

İstanbul’da narkotik polisi tarafından Esenler ve Gaziosmanpaşa bölgelerinde torbacı olarak bilinen uyuşturucu şüphelilerine yapılan operasyonda...

İstanbul’da narkotik polisi tarafından Esenler ve Gaziosmanpaşa bölgelerinde torbacı olarak bilinen uyuşturucu şüphelilerine yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Aramalarda 10 kilogramın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir süredir takibe alınan şüphelilere yönelik bu sabah operasyon düzenlendi. Aralarında otoparkların da bulunduğu çok sayıda ev ve iş yerine giren polis, bazı şüphelileri gözaltına aldı. Esenler ve Gaziosmanpaşa’daki adresler başta olmak üzere yapılan operasyonlarda gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgu için emniyete götürüldü.

Reklam
Reklam

Arama yapılan adresler arasında çok sayıda otoparkın bulunması dikkat çekti. Narkotik polisinin operasyonla ilgili açıklamayı daha sonra yapması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: