Nars’ın Büyüsü

“Moncler” markasının şık ve spor mont seçenekleri Harvey Nichols Istanbul’da ..

Nars ürünlerini kullanarak 60. Emmy Primetime Ödül Töreni’ne hazırlanan Hollywood yıldızları America Ferrera, Mary Louise Parker ve Kristin Chenoweth kırmızı halı üzerinde güzellikleriyle büyülediler.

Dünyaca ünlü kozmetik markası Nars, ünlülerin gözdesi olmaya devam ediyor. 60. Emmy Primetime Ödülleri gecesinde Hollywood yıldızları, kırmızı halıda gerek kıyafetleriyle, gerek saçları ve gerekse makyajlarıyla dikkat çekmek için yarıştılar.

Aralarında Emmy ödüllerine aday gösterilen isimlerden America Ferrera, Mary-Louise Parker ve Kristin Chenoweth da bulunduğu bir çok ünlü, Nars’ın en çarpıcı ürünlerini kullanarak yaptırdıkları ışıltılı makyajlarıyla fark yarattılar.

Reklam
Reklam

Bir komedi dizisinde en iyi kadın aktrist ödülüne aday gösterilen Ferrera, ödül gecesi için Nars’ın yarı mat Scarlet Empress ruj, Multiple in Portofino, Iceberg göz kalemi, Black Moon göz kalemi, Ipanema kaş kalemi, Black Orchid maskara, Casino bronzlastırıcı pudra, Orgasm allık ve Fiji ile Barcelona fondotenini kullanarak güzelliğini/çekiciliğini doruğa ulaştırdı.


Mary-Louise Parker ise Nars’ın Sabrina Dudak Parlatıcısı, Funny Face Dudak Kalemi, Tibet tekli göz farı, Violetta ikili göz farı, Desire allık, London göz kalemi, Black Orchid maskara ve Mont Blanc’in fondoteninden oluşan bir makyaj yapmıştı. Parker’da Emmy’nin “komedi dizisi en iyi kadın oyuncu” adayları arasında yer aldı.

“Komedi dizisi en iyi yardımcı kadın oyuncu" kategorisine aday gösterilen Kristin Chenoweth de; Nars’ın etkileyici ve yenilikçi makyaj ürünlerinden Lip Lacquer in Chelsea Girls ve Orgasm allık kullanarak, ödül kazanamasa da, gecenin en gözde yıldızları arasında yerini aldı.

Birbirinden etkileyici bu Nars ürünlerini 80’e yakın markayla Türkiye’nin en büyük kozmetik departmanına sahip olan Harvey Nichols Istanbul mağazasındaki NARS standında bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam