Naşa’ya 3 Milyonluk Yatırım Bütçesi

Kütahya Simav’a bağlı 2 bin 146 nüfuslu Naşa beldesinin 3 milyonluk 2013 yılı tahmini bütçesi...

Kütahya Simav’a bağlı 2 bin 146 nüfuslu Naşa beldesinin 3 milyonluk 2013 yılı tahmini bütçesi çevresinde nüfus oranları düşük küçük ilçelerin bütçelerini geride bıraktı.

MHP’li Belediye Başkanı Kadir Bütüner 3 milyonluk tahmini bütçenin yarıdan fazlasını 2013 yılındaki yatırımlara ayırdıklarını bildirdi.

İki dönemdir direksiyon başında bulunduğu beldesinde bütçeyi 750 bin TL ile devraldığını dile getiren Başkan Bütüner 9,5 yıldır gerçekleştirdikleri çeşitli yatırımlarla Naşa’yı herkesin kıskandığı bir beldeye dönüştürdüklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Belediye olarak işlettikleri şifalı sıcak suları ile ünlü Naşa Kaplıcalarına 2013 yılı bütçesi ile 5 yeni lojman yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Bütüner, “2004 yılında Naşa belediyesini devir aldığımda Naşa kaplıcalarındaki lojman sayısı 28’di. Ben 9,5 yıllık görev sürecinde sayıyı 37’ye yükselttim. Şimdi 5 yeni lojman daha yaparak her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin şifa bulmak amacıyla ziyaret ettiği kaplıcamızda yatak sayısını artırırken diğer yandan da müşterilerimize kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: