Nashira Best Family Hotel olacak

Nashira Resort Hotel'in EHA Group tarafından işletmeye başlamasının ardından müşteri konseptinde büyük değişiklik yapılıyor.

Antalya’nın Manavgat Şlçesi Titreyengöl mevkii’nde bulunan ve en iyi aile oteli olma yolunda adım adım ilerleyen Nashira Resort Hotel & SPA, bu konuda dünyanın en büyük tur operatörleriyle görüşmeler yapıyor. Bu görüşmelerin ardından Nashira Resort Hotel & SPA ile TUİ arasında best familiy hotel olarak kontrat imzalandı. Nashira Resort Hotel & SPA’nın önümüzdeki günlerde diğer tur operatörleriyle de benzer kontratlar imzalayacağı belirtiliyor

2013’ten itibaren geçerli olacak

TUİ ile yapılan kontratın imza törenine Nashira Resort Hotel & SPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan ve TUI Türkiye Ürün ve Kontrat Müdürü Melih Yetiş, Nashira Resort Hotel & SPA Genel Koordinatörü Aslıhan Aydoğan Öcal, Nashira Resort Hotel & SPA Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi katıldı. 2013 turizm sezonundan geçerli olacak olan kontratla birlikte Nashira Resort Hotel & SPA, TUI’nin Best Family Hotel’i olarak müşteri kabul edecek.

Reklam
Reklam

Geleceğe güvenle bakacağız

Nashira Resort Hotel & SPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, TUİ’nin dünyanın en büyük tur operatörlerinden birisi olduğunu ifade ederek, böyle bir kuruluşla Best Family Hotel olarak kontrat imzalamalarının kendileri için önemli olduğunu belirtti. Nashira Resort Hotel & SPA olarak Türk turizmine hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını kaydederek, “Önümüzdeki yıllarda bu hizmeti arttırarak devam ettireceğiz. Bugün burada geleceğe güvenle bakmamız adına önemli bir kontrat imzaladık” diye konuştu. Nashira Resort Hotel & SPA Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi’de yapılan kontratla birlikte otelin birkaç sınıf birden atladığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: