Nashira Resort Hotel’de Basın Kupası Tenis Turnuvası Düzenlenecek

Tenis Federasyonu eski Antalya İl Temsilcisi Hüseyin Aydoğan’ın organizasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesinde ilk kez "Basın...

Tenis Federasyonu eski Antalya İl Temsilcisi Hüseyin Aydoğan’ın organizasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesinde ilk kez "Basın Kupası Tenis Turnuvası" düzenlenecek.

Nashira Resort Hotel’de düzenlenecek olan turnuvade erkekler, bayanlar ve çiftler kategorilerinde karşılaşmalar yapılacak. 1 Haziran'da başlayacak olan turnuvanın açılış maçını ise sürpriz isimler gerçekleştirecek. Nashira Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Tenis Federasyonu Antalya İl eski Temsilcisi Hüseyin Aydoğan, "Biz, Manavgat’ta tenis sporunu tabana yayarak zirveye çıkarmak için çalışıyoruz. Manavgat’tan Türkiye çapında hatta dünya çapında isim yapmış sporcular yetiştirmek en büyük amacımız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çocuklara ve gençlere sevdirilmesi için tenis sporunun algısının değişmesi gerektiğini ifade eden Aydoğan, "İnsanlar biraz üzerine eğilirlerse pahalı olarak algılanan tenis sporunun aslında ucuz olduğunu görecekler. Bunun için çocukları ve gençleri kortlara çekmemiz gerekiyor. Hedefimiz Manavgat’ın her mahallesinden en az 10 genç ve çocuğa tenis oynatabilmek" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: