Naşide Göktürk'ün son durumu

Uzun süredir akciğer tedavisi gören Naşide Göktürk'ün sağlık durumuna ilişkin Acıbadem Bodrum Hastanesi'nden açıklama geldi.

Şarkıcı Onur Akay'ın dün Twitter'den yaptığı, "Naşide Göktürk mücadeleye yoğun bakımda devam ediyor ve artık çok yorgun. Bilincinin ise gitgide dağıldığını öğrendim. Niran Ünsal, Naşide'nin ablası Nihal Aktaş'tan aldığı haber üzerine alelacele Bodrum'a gitmiş ve geceyi hastanede geçirmişler. Naşide'nin ailesi ve kendi doktoru Esat Namal, ilerleyen günlerde Naşide'nin durumuna ilişkin açıklama yapacak. Allah yardımcısı olsun" şeklindeki açıklamasının ardından tedavi gördüğü hastaneden de yazılı açıklama geldi.


Tedavisi devam eden Türk müziğinin ünlü ismi Göktürk'ün durumunundan haberdar olan yakın arkadaşı Niran Ünsal da önceki gün ilk uçakla hastaneye koştu. Birlikte çekildikleri eski bir fotoğrafı paylaşan Ünsal altına; 'Can dostum, iyi yüreklim Naşide Göktürk için sevenlerinden dua bekliyorum' mesajını yazdı.HASTANEDEN AÇIKLAMA

51 yaşındaki ünlü şarkıcı için Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege, şu açıklamayı yaptı:
'Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize yaklaşık 10 gün önce genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. Genel durum takibi yapılan hastamızın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.'