Natalie Portman Oscar Ödül Töreni'ne neden katılmadı?

Ünlü oyuncu Natalie Portman, bu gece düzenlenecek olan 89. Oscar Ödül Töreni'ne katılamadı.

35 yaşındaki ünlü yıldız Natalie Portman, bu gece düzenlenecek Oscar Ödülleri'nde boy gösteremedi. Eşi Benjamin Millepied'dan ikinci çocuğuna hamile olan ünlü oyuncu, dünyanın en büyük sinema ödül töreni olan ve Akademi Ödülleri adıyla dağıtılan Oscar Ödülleri gecesine hamileliği nedeniyle katılamayacağını açıkladı.

Amerika merkezli bir dergiye yaptığı açıklamada Portman "Hamileliğim nedeniyle hem Independent Spirit Ödülleri hem de Oscar Ödül Töreni'ne katılmayacağım. Aynı kategoride yarıştığım tüm arkadaşlarıma başarılar ve bol şans diliyorum" dedi.

Portman bu gece En İyi Kadın Oyuncu dalında Jackie isimli filmle yarışıyor. Kendisi bu ödülü 2010 yılında Black Swan filmiyle kazanmış, aynı zamanda 2004 yılında ise Closer filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Katılamayacağı bir diğer ödül töreni olan Independent Spirit Awards'ta ise yine Jackie filmindeki rolüyle yarışıyor. Ünlü oyuncu, 2011 yılında Oscar Ödülü kazanırken de ilk çocuğuna hamileydi ve konuşmasında eşine teşekkür etmişti.