NATO Heyeti Kahramanmaraş'taki Incelemelerine Devam Ediyor

Patriot füze rampalarının yer tespiti için Kahramanmaraş'a gelen NATO heyeti bugün General Hayri Tarhan Kışlası'nı...

Patriot füze rampalarının yer tespiti için Kahramanmaraş'a gelen NATO heyeti bugün General Hayri Tarhan Kışlası'nı ziyaret etti.
Dün Kahramanmaraş’a gelerek askeri birlikler üzerinde değerlendirme yapan NATO heyeti ,Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden de bilgi aldı. Bu sabah çalışmalarına kaldığı yerden devam eden heyet, gruplar halinde askeri birliklerde incelemelerini sürdürüyor. Sabah saatlerinde 3 gruba ayrılan heyetin bir bölümü Gazi Kışlası'na ikinci grup ise bir süre sonra aynı kışlaya geldi. Daha sonra buradan ayrılan diğer grup, polis ve askeri inzibatlar eşliğinde, Aksu Mahallesi'ndeki General Mehmet Avni Tarhan Kışlası'na geldi. Bir süre burada incelemelerde bulunan heyet daha sonra Orduevi'ne hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: