Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Milli Takıma Giren Mehmet Burak Balkır’ı Tebrik Etti

Türkiye’de sporu ve sporcuyu destekleriyle tanınan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor U-14 takımında...

Türkiye’de sporu ve sporcuyu destekleriyle tanınan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor U-14 takımında oynayan ve başarısı ile U-14 Milli Takımlar İstanbul kampına ve oradan da Almanya kamp kadrosuna dahil olan Mehmet Burak Balkır’a teşekkür plaketi verdi.

Nazilli Belediyespor U-14 takım oyuncusu Mehmet Burak Balkır, takımdaki başarılı performansını U-14 Milli Takımında da sürdürdü. Coca-Cola Akademi Liginde lider olan Nazilli Belediyespor U-14 takım oyuncusu M. Burak Balkır Milli Takım hocalarının da beğenisine kazanarak U-14 Milli Takımlar İstanbul Kampına alındı. 4-8 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılan Almanya kamp kadrosuna dahil olan M.Burak Balkır’a Nazilli’yi ve Nazilli Belediyesporu en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık plaket vererek onurlandırdı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor olarak alt yapıya çok önem verdiklerini Nazillili çocuklara en iyi hocalarla altyapıda eğitim vererek Milli Takımlara ve profesyonel takıma kazandırmak için her türlü imkanın sağlandığını belirtti. Başkan Haluk Alıcık tesisimizle, sahalarımızla altyapıda çalışan hocalarımızla önümüzdeki yıllarda hem Türk futboluna, hem de Nazilli Belediyespor profesyonel takımına oyuncu vermeyi planlıyor ve hedefliyoruz. Altyapı sabır gerektiren özverili çalışmalar yapılması lazım. Bizlerde bu sabrı ve özveriyi göstererek iyi oyuncular yetişmesini bekliyoruz. Sabırlı ve özverili çalışmaların karşılığı bu kardeşimiz Burak Balkır’dır. Burak Balkır’ın başarılarıyla Türk futbolu için hayırlı ve yolunun açık olmasını “ diliyorum dedi.

Reklam
Reklam

ALTYAPIDA TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

Altyapı sorumlusu Hasan Aygün altyapıda yavaş yavaş taşların yerine oturmaya başladığını altyapı meyvelerinin de toplanmaya başlandığını ifade ederek, “Milli Takımlara ve profesyonel takımımıza en iyi şekilde futbolcu yetiştirme misyonumuzu devam ettiriyoruz. Bunda en büyük destekçimiz Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka ve yönetim kurulumuzdur. Bize her türlü desteği sağlayarak altyapı olarak büyümemizi sağlıyorlar” dedi.

EGE’DE SEÇİLEN 2 FUTBOLCUDAN 1’İ

Hasan Aygün altyapıda U-14 ve U-16 takımlarının iyi eğitimlerle Coca-Cola Akademi Liginde şampiyonluk için emin adımlarla ilerlediğini kaydetti. Aygün; “ U-15, U-17 ve U-18 takımlarımızda lig sonunda ilk 4’ün içinde olacaklardır. Her yıl olduğu gibi mutlaka alt yapıdan 1 veya 2 futbolcumuzu profesyonel takımımıza, diğer oyuncularımızı da pilot takımımıza vereceğiz. Burak Balkır Ege Bölgesinde Milli Takıma seçilen 2 oyuncudan birisidir. Bu da Nazilli Belediyespor’u ayrıca onurlandırıp gurur vermiştir. Türkiye’de 24 kişilik U-14 Milli Takım kadrosundan Ege’de Nazilli Belediyespor ve Denizlispor’dan oyuncu alınmıştır.

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE VE GALATASARAY TAKİPTE

Nazilli Belediyespor hızlı bir şekilde büyüyüp geliştiğini dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık gelecekte Nazilli’nin Türk futboluna çok büyük katkılar sağlayarak hizmet edeceğini söyledi. Alıcık, “Milli Takıma giden oyuncumuza da 2 büyük kulüp olan Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri ciddi bir şekilde talip oldu. Kulübün menfaatleri ve çocuğumuzun menfaati doğrultusunda en hayırlısı nasılsa o şekilde hareket edilecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz