Nazilli Belediyesi İtfaiye Müdürü Şeref Özben: "Dar Sokaklara Gelişigüzel Park Edilen Araçlar Işimizi Zorlaştırıyor"

Nazilli Belediyesi İtfaiye Müdürü Şeref Özben, itfaiyecilerin görevini daha rahat bir şekilde yapabilmesi için vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Dar

Nazilli Belediyesi İtfaiye Müdürü Şeref Özben, itfaiyecilerin görevini daha rahat bir şekilde yapabilmesi için vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Dar sokaklara gelişigüzel park edilen araçlar işimizi zorlaştırıyor" dedi.

Özben, İtfaiye Haftası dolayısıyla yaptığı yaptığı yazılı açıklamada, itfaiyecilerin meydana gelen olaylara etkin ve hızla müdahale edebilmesi için gündelik hayatta vatandaşların daha duyarlı davranmasına ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Özellikle dar sokaklara gelişigüzel bir şekilde yapılan araç parklarının kendilerini büyük sıkıntıya soktuğunu dile getiren Özben, "Dar sokaklara gelişigüzel park edilen araçlar, itfaiye aracına yol vermeyen otolar, yangın musluklarının önüne park edilmiş otolar bizim işimizi zorlaştırıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Bahattin Albayrak / Gökmen Şireci / Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: