Nazilli Belediyesi’nden Bando Malzemesi

Nazilli’de oluşturulan Karma Bando Ekibinin malzemeleri Nazilli Belediyesi tarafından alınarak Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe edildi.Nazilli’de...

Nazilli’de oluşturulan Karma Bando Ekibinin malzemeleri Nazilli Belediyesi tarafından alınarak Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe edildi.

Nazilli’de bayram tören ve değişik etkinliklerde gösteriler yapması için Lise ve dengi okulların öğrencilerinden 150 kişilik bando takımı oluşturuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce projelendiren karma bando takımının tüm malzemeleri Nazilli Belediyesi tarafından alınarak Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe edildi. 150 öğrenciden oluşan karma bando ekibinin önümüzdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde gösterilere katılmaları için çalışmaları devam ediyor. Pınarbaşı futbol sahasında çalışma yapan karma bando ekibinin yeni bando malzemelerini Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından karma bando ekibine sahada teslim edildi. Nazilli Belediyesi tarafından alınan 60 trampet, 60 borazan, 12 davul, 3 solo trampet, 12 zil ve 3 majör sopası Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe edildi. 150 adet yeni bando malzemesi öğrenciler ve öğretmenler tarafından sevinçle karşılandı.

Reklam
Reklam

“EĞİTİM SADECE DEFTER KİTAPLA OLMAZ”

Başkan Alıcık yaptığı açıklamada lise ve dengi okullardan seçilen 150 gencin yeni oluşturulan karma bando ekibiyle ilçemizde gerçekleştirilecek bayram, tören ve değişik etkinliklerde gösteri yapacaklarını ifade etti. Alıcık; “Karma bando ekibinin kullanacakları malzemeler Belediyemiz tarafından alınarak İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne hibe edildi. Bugün bu malzemeleri verirken gençlerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Her zaman söylediğimiz gibi gençlerimize yarınlarımızı emanet edeceğiz. Onları mutlu etmek sosyal ve kültürel alanlarda eksiklerini gidermek bizlerin görevidir. Eğitim sadece defter kitapla olmaz. Nazilli’de Eğitim yuvası okullarımızın her türlü ihtiyaçlarında Nazilli Belediyesi her an hazır durumdadır. Bugüne kadar eğitim, öğretim için yaptığımız destek ve yardımlar bundan sonrada devam edecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: