Nazilli Belediyesi'nden Yeni Memurlara Seminer

Nazilli Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü düzenlediği seminer ile amaç, hedef ve faaliyetlerini...

Nazilli Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü düzenlediği seminer ile amaç, hedef ve faaliyetlerini anlattı. Belediye faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulması ve tanıtılması hedef kitlelerle etkin ve sağlıklı iletişim sağlaması konulu seminer yeni kadrolu memurlara verildi.

"9 AYLIK MEMURLARA EĞİTİM SEMİNERLERİ VERİLİYOR"

Atamaları yapılıp 9 ay önce kadroya geçen Belediyenin değişik birimlerinde çalışan yeni memurlara belediyenin yapısı, işlevleri, personel durumu ve konumu hakkında daire müdürleri tarafından verilen eğitim seminerlerinde görevlerinde yeni olan memurlar bilgilendiriliyor. Nazilli Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü de Belediye kadrosuna geçmiş yeni memurlara slayt gösterisi eşliğinde mevzuatını anlatarak Meclis Toplantı salonunda eğitim verdi. Nazilli Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Öztürk, Müdürlüğünün görev ve çalışma yönetmeliği, kuruluş, görev yetki ve sorumlulukları ile çalışma ve usul esaslarını anlatarak; "Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yürüttüğü çalışmalarla kamuoyunun Nazilli Belediyesi'ni dolaysız biçimde tanıması ve değerlendirmesi olanağı sağlamaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: