Nazilli Belediyespor Gol Sorununa Çözüm Bulacak

Kahramanmaraşspor ile birlikte attıkları 31’er golle Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’un en fazla gol...

Kahramanmaraşspor ile birlikte attıkları 31’er golle Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’un en fazla gol atan takımı olmasına rağmen son haftalarda gol sorunu yaşayan Nazilli Belediyespor bu sorununa çare bulmak istiyor.

Bozüyükspor deplasmanından bir puanla dönen Siyah İnciler’in teknik direktörü Cüneyt Biçer, deplasmandan alınan bir puanın sonuç olarak iyi olduğunu ancak galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Bozüyük deplasmanında 1-0 öne geçtiklerini hatırlatan Nazilli Belediyespor teknik direktörü Cüneyt Biçer, gol bulduktan sonra kısa dönem de olsa zorlandıklarını kaydetti. İlk yarının sonuna doğru toparlandıklarını kaydeden Biçer, “İlk yarının sonunda ve ikinci yarıda çok sayıda gol kaçırdık. Pozisyona giriyoruz, ancak son vuruşlarda sıkıntı yaşıyoruz. Bu sorunu üç haftadır hissediyoruz. Son 3 haftada bulduğumuz pozisyonların yüzde 10’unu atsak puan cetvelinde farklı yerlerde olurduk. Ama olmadı mı olmuyor. Son vuruşlara daha iyi çalışıp çözüm bulacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: