Nazilli Belediyespor Kaybedilen 2 Puana Üzüldü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Sarıyer deplasmanında son saniyede kaybedilen 2...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Sarıyer deplasmanında son saniyede kaybedilen 2 puana üzülüyor.

Nazilli Belediyespor’da deplasmanda 2-0 öne geçilmesine rağmen son 10 dakikada 4 golün atıldığı karşılaşmanın şoku yaşanıyor.

Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü İ.Hakkı Özsavran, yaptığı yazılı açıklama ile Sarıyer maçını değerlendirdi. Özsavran’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Dün oynadığımız ve 3-3 berabere kaldığımız deplasmandaki Sarıyer maçında tam anlamıyla 2 puan kaybederek 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Rakibimize takım olarak üstünlüğümüzü oyunun başında kabullendirdik. Ardından 20.dakikada ilk golümüzü bulduk. İkinci yarının da 20. dakikasında 2. golle birlikte 2-0 üstünlüğümüz olduğu halde sayısız gollük pozisyonu da şansın yanımızda olmamasından dolayı kaçırarak, farkı arttıramadık. Sonrasında 2 dakika içinde yediğimiz 2 gole karşılık attığımız galibiyet golüne rağmen maalesef, uzatmalarda yediğimiz 3. golle maçı berabere tamamladık. Sonuçta lig uzun bir maraton, bu maçı unutup 1 Aralık 2012 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçını alıp şampiyonluk yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: