Nazilli Belediyespor Lideri Ağırlıyor

İZMİR, Nazilli İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakada Caner Ak düdük çalacak. Siyah beyazlı takımda sakatlığı bulunan Ali, Gökhan Dinçer ve

İZMİR, Nazilli İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakada Caner Ak düdük çalacak. Siyah beyazlı takımda sakatlığı bulunan Ali, Gökhan Dinçer ve Serkan Yalçın forma giyemeyecek. Sakatlıktan çıkan Zafer ile Melik'in durumu maç saatinde netleşecek.
Geçen hafta Anadolu Üsküdar deplasmanındaki ilk sınavından beraberlikle ayrılan teknik direktör Ahmet Kazım Ertem, şöyle dedi:
"Rakibimize saygı duyuyoruz. Ama önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Takımı fiziksel ve mental açıdan hazırlıyoruz. Taraftarımızın desteğine ve sabrına ihtiyacımız var. Çünkü bizim için lig yeni başladı. Elimizdeki en iyi kadro ile sahaya çıkıp, bize yakışan futbolu sergileyeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: