Nazilli Belediyespor Son Dakikalarda 8 Puan Kaybetti

Son dönemde form düşüklüğü yaşayan Nazilli Belediyespor’un son dakika golleriyle başı dertte.Ligde, play off iddiasını...

Son dönemde form düşüklüğü yaşayan Nazilli Belediyespor’un son dakika golleriyle başı dertte.

Ligde, play off iddiasını sürdüren ancak son dönemde aldığı sonuçlarla taraftarını üzen Siyah-İnciler kalesinde gördüğü son dakika golleri nedeniyle tam 8 puan kaybetti.

Sezon başından bu yana oynadığı karşılaşmalarda Hatayspor,Sarıyer,Polatlı Bugsaşspor ve Bandırmaspor maçlarında kalesinde son dakika gollerini gören Nazilli Belediyespor bu maçlarda kaçırdığı 8 puana yanıyor.

Hafta sonunda Hatayspor’a konuk olacak siyah-beyazlı ekip, moral bozukluğunu rakibini mağlup ederek atmak istiyor. Siyah-beyazlı kulübün genel menejeri Orhan İbiş yaptığı açıklamada her karşılaşmaya farklı odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Biraz şanssızlık biraz da dalgınlık nedeniyle kalelerinde son dakika golleri gördüklerini ifade eden İbiş, “Ligde kolay maç yok. Son sıradaki Sakaryaspor dahi elinden gelen mücadeleyi gücünün sonuna kadar veriyor. Bizde elimizden geleni yapıp, son dakikaya kadar iddiamızı kovalayacağız. Hatay deplasmanında amacımız kazanmak”ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Hatay deplasmanı öncesi siyah-beyazlı ekipte İsmail Konuk’un kart cezası bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: