Nazilli Belediyespor, Tarsus Deplasmanına Çıkıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Pazar 14.30’da...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Pazar 14.30’da başlayacak olan karşılaşma Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı’nda oynanacak.

Nazilli Belediyespor teknik direktörü Akif Kaya, çıkış içerisinde olduklarını ve bu çıkışı sürdürmek istediklerini ifade etti.

Tarsus ekibinin küme düşme potasından ve üst gruptan uzak olduğunu ifade eden Kaya, “Ne olursa olsun işimizi ciddiye alıyoruz. Tarsus’a kazanmak için gideceğiz. 3 puanlı sistemde her an her şey olabilir” dedi.

Reklam
Reklam

Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka’da, kalan 4 maçlarını da kazanmak istediklerini belirterek, direkt olarak PTT 1. Lig’e çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: