Nazilli Belediyespor Üst Sıralardan Kopmak İstemiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Faturavizyon Kahramanmaraşspor’u ağırlayan siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor’da...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Faturavizyon Kahramanmaraşspor’u ağırlayan siyah-beyazlı Nazilli Belediyespor’da 2-0’lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta üst sıralardan kopmamak için hedef koyan Nazilli Belediye’de 2 golle alınan galibiyet yönetimi mutlu etti.

Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Hakkı Özsavran maç ile ilgili yaptığı açıklamada futbolcular başta olmak üzere teknik heyeti de galibiyetten dolayı tebrik etti. Özsavran yaptığı yazılı açıklamada; “Dün oynadığımız Kahramanmaraşspor maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Yeni teknik ekibimizle sahamızda maçı alıp, şanssızlığımızı kırmak ve de ligde üst sıralardan kopmak istemiyorduk. Bu nedenle hafta içi futbolcu ve teknik heyetimizle yapılan toplantılarımızda bu maçın önemi bir kez daha anlatıldı. Camiamız bu maçtan galip geleceğimize inandı ve bu maça kilitlendi. Sonuçta muhteşem seyircimiz önünde iyi futbol ve 2 golle çok istediğimiz galibiyeti aldık. Bu galibiyeti bizlere yaşatan futbolcu ve teknik heyetimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: