Nazilli Belediyespor Yönetimi 3 Puandan Mutlu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyepor, 8 günde oynadığı 3 karşılaşmadan 9...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyepor, 8 günde oynadığı 3 karşılaşmadan 9 puan alarak ligde üst sıralar için avantaj elde etti. Cüneyt Biçer yönetimindeki alınan 9 puan avantajın yanı sıra teknik heyeti de mutlu etti.

8 günde oynanan 3 karşılaşmada 9 puan toplayan Nazilli Belediyespor Teknik Heyeti ve futbolcuları tebrik ettiğini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü İ.Hakkı Özsavran yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynadığımız Giresunspor’u zor da olsa 1-0 yenerek 3 puan almaktan dolayı son derece mutlu ve sevinçliyiz. Oyunun genelinde bizim üstünlüğümüz olmasına rağmen ikinci yarıda bulduğumuz tek golle sevindik. 8 günde 3 maç oynayıp 3 maçtan 9 puan çıkarma başarısı gösteren futbolcularımızı ve teknik heyetimizi, bizleri desteklemeye gelen tüm taraftarlarımızı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Bu galibiyetin tüm Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: