Nazilli Belediyespor'da Ertem Ayrıldı

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da yönetimin gelecek sezon da yola birlikte devam etmek istediği

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'da yönetimin gelecek sezon da yola birlikte devam etmek istediği teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, görevinden ayrıldığını açıkladı.
Yönetimle fikir ayrılığı yaşadığını belirten Ertem, "Önceki görüşmelerimizde anlaşma sağlamıştık. Ancak son günlerde planlarımız uyuşmadığı için görevi bıraktım. Yeni sezonda Nazilli Belediyespor'a başarılar dilerim" dedi.
Başkan Erdoğan Eker'de Ertem'le yolları ayırdıklarını doğrularken, "Biz de önümüze bakacağız. Alınan karar her iki tarafa için de hayırlı olsun. En kısa zamanda yeni çalıştırıcımızı belirleyeceğiz" diye konuştu.
Siyah beyazlı ekip, deneyimli teknik adam yönetiminde bu sezon 26 lig maçında 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek ligi 49 puanla 6'ncı basamakta tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: