Nazilli Belediyespor'da Maddi Destek Arayışları

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da transfer çalışmaları başlarken, yönetimde maddi destek arıyor.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da transfer çalışmaları başlarken, yönetimde maddi destek arıyor.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile sözleşme yenileyen siyah beyazlı ekipte Ceviz'in yönetime verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlarken, bir yandan maddi destek konusunda görüşmeler yapılıyor.

Siyah beyazlıların, daha önce anlaşma sağlanan Emre İşçiler ile maddi sıkıntılar nedeniyle sözleşme yapamadığı, iç transferde prensip anlaşması yapılan bazı futbolcularla da maddi sıkıntılarının olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Mehmet Okur'u ziyaret eden Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Haluk Alıcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, başarılı olmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Takımın istikrarlı ve başarılı olması için güçlü bir yönetim gerektiğini kaydeden Alıcık, 'İş adamları, milletvekilleri kurum ve kuruluşlar destek olmalı. El ele vermeliyiz. Aksi halde kulübün anahtarlarını kaymakamımız Mehmet Okur'a teslim edeceğim"dedi.

Muhabir: Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: