Nazilli Belediyespor'da şampiyonluk coşkusu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ligin bitimine 2 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselen Nazilli Belediyespor kafilesini Erganispor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ligin bitimine 2 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselen Nazilli Belediyespor kafilesini Erganispor galibiyetinin ardından 300 araçlık konvoy karşıladı.

Kafileyi Ordu Caddesi'nde karşılayan taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Nazilli Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Haluk Alıcık, Belediye meydanında yaptığı konuşmada, en büyük hayalini gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını belirterek, "Nazilli Belediyespor'un şampiyon isteğimizdi bunu da başardık. Artık ölsem de gam yemem. Gözüm açık gitmez. Şimdi de hedefimiz Bank Asya 1. Lig, inşallah el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bunu da başaracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Alıcık, şampiyonluk kupasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Oyak Renault maçı sonrasında törenle vereceğini, iki ayrı kutlama yapacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: