Nazilli Belediyespor’dan Aydın Valisi Kerem Al’a Ziyaret

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un yöneticileri Başkan Hilmi Volaka başkanlığında...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un yöneticileri Başkan Hilmi Volaka başkanlığında Aydın Valisi Kerem Al’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık’ta katıldı. Nazilli Belediyespor yöneticileri Aydın Valisi Kerem Al’a futbolcuların imzasının bulunduğu ‘95’ numaralı Nazilli Belediyespor forması hediye etti.

Ziyarette konuşan Nazilli Belediyespor Başkanı Hilmi Volaka yaptığı açıklamada, Aydın’ı 2.Lig’de temsil ettiklerini hatırlattı. Hedeflerinin PTT 1. Lig’e yükselmek olduğunu kaydeden Volaka, “Hocamızın isteği doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Lider Polatlı Bugsaşspor ile aramızda 7 puan fark var. Sayın Valimizin maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı konuşmada sezon sonunda kendilerinin 1.Lig’e yükselmesini, Aydınspor 1923’ün ise 2.Lig’e yükselmesini istediklerini ifade etti. Alıcık, Vali Al’ı Nazilli Belediyespor’un ikinci yarıda oynayacağı karşılaşmalara davet etti.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ise yaptığı konuşmada, Nazilli Belediyespor’un Aydın’ı 2.Lig’de temsil ettiğini hatırlatarak, bunun gururunu yaşadıklarını söyledi.

Aydın Valisi Kerem Al da Nazilli Belediyesporlu yöneticilere nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Nazilli Belediyespor’u ihmal ettikleri yönünde bir algı oluşabileceğini ifade eden Vali Al, “Nazilli Belediyespor’un maçlarına daha fazla zaman ayırmamız gerekiyor. Aydın şehri futbolda 1.Lig’i görmüş bir şehir. Büyükşehir olacak olan bir şehirde, alt liglerde debelenen bir takım olmaması gerektiğini düşündük. Şu anda Aydınspor 1923 iyi bir durumda“ifadelerini kullandı.

Aydın Valisi Kerem Al, yöneticilerden takımla ilgili bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: