Nazilli Devlet Hastanesi’nden Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Nail Ündağ’ın da kan bağışında bulunduğu kampanyaya çok sayıda hastane...

Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Nail Ündağ’ın da kan bağışında bulunduğu kampanyaya çok sayıda hastane personeli ve hasta yakını da destek verdi.

Nazilli’de Türk Kızılay’ı için kan bağış kampanyası düzenlendi. Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Nail Ündağ’ın da kan bağışında bulunduğu kampanyaya çok sayıda hastane personeli ve hasta yakını da destek verdi.

Türk Kızılay’ı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Nail Ündağ’ı makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunmasının ardından hastanenin toplantı salonunda hastane çalışanlarına Kızılay ve kan bağışı ile ilgili açıklamalarda bulunarak kan bağışının faydalarını anlatıldı. Daha sonra ise hastane içerisinde hastane çalışanlarından ve hasta yakınlarından kan bağışında bulunmak isteyenlerden kan bağışları alındı.

Reklam
Reklam

Türk Kızılay’ı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök; “Türk Kızılay’ı ülkemizde ve dünyada kan bağışı konularında çok büyük işlere imza atmaktadır. Yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile hastanelerimizin de kan ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şu anda biz Ege bölgesi Kızılay kan merkezi olarak Aydın, İzmir, Denizli, Muğla, Manisa ve Uşak, illerimizde bulunan toplam 155 kan kullanan hastanenin kan ihtiyacını karşılamaktayız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: