Nazilli Fen Lisesi’nde Matematik Ve Fen Olimpiyatları Düzenlendi

Nazilli Fen Lisesi, ilçedeki tüm ortaokulların davetli olduğu Matematik ve Fen Olimpiyatları düzenlendi.Bu yıl ilk...

Nazilli Fen Lisesi, ilçedeki tüm ortaokulların davetli olduğu Matematik ve Fen Olimpiyatları düzenlendi.

Bu yıl ilk defa düzenlenen ve her yıl yapılması planlanan olimpiyatlara ilgi büyük olurken, ödüllü olan olimpiyatlara katılan ilk 15’e giren öğrencilere ve okullara ödülleri 3 Haziran Pazartesi günü verilecek.

Kuruluşlarının 2. Yılında büyük bir organizasyona imza attıkları için mutlu olduğunu ifade eden Fen Lisesi Müdürü Ahmet Oruç; “Nazilli Fen Lisesi olarak kuruluşumuzun daha 2. Yılındayız. Yeni bir okuluz ama hedeflerimiz büyük. Bizim hedefimiz Nazilli’deki en iyi okul olmak değil, ilk olarak Aydın’da en iyi okul olmak. Bunu sadece not, puan başarılarıyla ortaya koymayacağız. Her alanda Nazilli Fen Lisesi olarak 1.’liği hedefliyoruz. İşte düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte de amacımız, okulumuzu Nazilli’mizdeki 8.sınıf öğrencilerine tanıtmak ve kalitemizi ortaya koymaktır. İnşallah 2 yıl sonra da ilk mezunlarımızı vermeye başladığımızda çok iyi üniversitelere birçok öğrencimizi göndereceğiz. Bu öğrencilerimizi sadece bilgiyle donatılmış bir bilgi bankası olarak değil, her yönüyle, sosyal, sportif ve çevresine örnek olarak yetiştirdiğimiz gençler olarak bu okullara göndereceğiz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: