Nazilli, Kuyucak Ve Buharkent BelediyeBaşkanları'ndan Espiye Kaymakamı Bilgin'iziyaret Etti

Aydın'a bağlı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucuk Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve Buharken Belediye Başkanı Yusuf Vural Espiye

Aydın'a bağlı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kuyucuk Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve Buharken Belediye Başkanı Yusuf Vural Espiye Kaymakamı Osman Bilgin'i ziyaret etti.

Kaymakam Bilgin, ziyarette yaptığı konuşmada, Espiye Kaymakamlığı görevine atanmadan önce Buharkent Kaymakamlığı yaptığını hatırlattı.

Nazilli, Kuyucak ve Buharkent Belediye Başkanları'nın kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin, "Geçmişte beraber görev yaptığım belediye başkanları şimdi bizlere yeni görevimizde hayırlı ve uğurlu olsun ziyaretine geldiler. Ben kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fikret Bıyık / Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: