Nazilli Özel Aydınlık Okulları'ndan Tatvan'a Gönül Köprüsü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Aydınlık Okulları, Bitlis’in Tatvan ilçesine bir gezi düzenledi. Haftalar...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Aydınlık Okulları, Bitlis’in Tatvan ilçesine bir gezi düzenledi. Haftalar önce planlanan program çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan başkanlığında Okul Müdürü Süleyman Diker, öğretmenler ve velilerden oluşan grup, Tatvan’da belirlenen bir kardeş okulu, öğrencilerinin ailelerini ve bölgede açılan okuma salonlarını ziyaret etti.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan, “Özel Aydınlık Okulları'nın bu kampanyasına destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin, bir vicdani sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin aydınlık bir geleceğe, bütün fertler arasında kurulan gönül köprüleriyle ulaşacağına inanıyorum. Sizler bu inancın gereğini yerine getirmeye çalıştınız." dedi. Okul Müdürü Diker de, “Biz vicdan borcunu yerine getirmeye çalıştık. Benzer çalışmalarımız yine olacak. Velilerimize yine başvuracağız. Şimdiden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyarette Özel Aydınlık Okulları’nın veli ve öğrencilerinden gönderilen hediyeler ve yardımlar da Tatvan'daki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bölge halkına mensup veliler, duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bizlere kardeş olduğumuz unutturulmaya çalışılıyor ancak hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: