Nazilli Ticaret Odası, Abd İş Gezisini Tamamladı

4-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve 2 Bin TL’ye kadar KOSGEB destekli ABD yurt dışı...

4-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve 2 Bin TL’ye kadar KOSGEB destekli ABD yurt dışı iş gezisi, Nazilli Ticaret Odası’na bağlı 29 işletmenin katılımıyla gerçekleştirildi.

KOSGEB yurt dışı iş gezisi desteği kapsamında 29 işletmenin kendi bütçe imkanlarıyla gerçekleştirilen Nazilli Ticaret Odası, ABD Yurt Dışı İş Gezisi tamamlandı. 8’i şahıs, 21’i şirket olmak üzere 29 işletmenin katılımıyla gerçekleştirilen ve 2 Bin TL’ye kadar KOSGEB destekli iş gezisini A sınıfı Fuar Acentesi Fuar Tour ile beraber organize eden Nazilli Ticaret Odası 2012 yılında, Çin-Hong Kong-Guangzhou iş gezisinden sonra ikinci kez üyelerini yurt dışına çıkarmış oldu. Ticaret Odası heyeti; İş Seyahati kapsamında Los Angeles, New York ve Las Vegas’da bulunan Ticaret Odalarını, Türk Ticaret Ataşeliğini, iş fuarlarını ve işletmeleri ziyaret ettiler. 4 Eylül sabahı İzmir’den İstanbul’a gerçekleşen uçuşla başlayan program, 13 Eylül akşamüstü İstanbul’dan İzmir’e dönüş uçuşuyla son buldu.

Reklam
Reklam

Los Angeles’ta Kaliforniya Türk Amerikan Ticaret Odası (CATA) ile New York’taki Türk Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası (TACCI) ziyaret edildi. Ziyaretlerde her iki kurumun üyeleri arasında gerçekleşebilecek muhtemel ikili iş ilişkileri, yatırım fırsatları, ABD’deki iş olanakları ve finansman imkanları gibi konular görüşüldü. Las Vegas’taki International Vision Expo & Conference fuarı ile New York’taki ASD East - Value & Variety Merchandise Fuarı ziyaret edildi. T.C Los Angeles Ticaret Ataşeliği ziyaret edildi. Ticaret Ataşeleri Gürkan Süzer ve Murat Gören’i makamında ziyaret eden Nazilli Ticaret Odası heyeti; Los Angeles’ta Yerel İş Adamları Derneği bilgilendirme toplantısına katılarak buradaki iş adamları ile görüşme ve tanışma fırsatı yakaladı. Ayrıca heyet Las Vegas’taki turizm işletmeleri ile New York’taki ticaret ve finans merkezlerini görme imkanı buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: