Nazilli Ticaret Odası Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Nazilli’de yapılan Liseler Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması ile Ortaokullar Arası Kompozisyon ve İlkokullar...

Nazilli’de yapılan Liseler Arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması ile Ortaokullar Arası Kompozisyon ve İlkokullar Arası Resim Yarışmasında dereceye giren başarılı öğrenciler Ticaret Odası tarafından verilen çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Okul Müdürleri ve sorumlu öğretmenler ile dereceye giren öğrenciler katıldı. Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç tarafından birincilere çeyrek altın, ikinci ve üçüncülere ise kalem takımı hediye edildi.

Reklam
Reklam

Nazilli’de başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla ödüllendirdiklerini ifade eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç; “Başarılı gençlerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan milli eğitim teşkilatını ve öğretmenlerimizi Milli Eğitim Müdürümüz Faruk Ercan’ın şahsında kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınması ve gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesi gençlerimizin ve girişimcilerimizin başarısına bağlıdır. Eğitimin önemini benimsemiş bir kurum olarak her zaman başarılı öğrencilerimizi teşvik etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ise; “Verdiğimiz emeklerin karşılığını görmek biz eğitimciler için en büyük hediye ve gurur vesilesi olmaktadır. Bizlerin mutluluğunu paylaştıkları için Ticaret Odası’na, ayrıca göstermiş olduğu hassasiyet için Tacettin Beye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Törenden sonra yapılan toplu fotoğraf çekiminde öğrenciler başarılarının devam edeceğine dair söz verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: