Nazilli Ticaret Odası Üyelerine Sanal Avm’de İşyeri İmkanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan bir anlaşma ile Ticaret...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan bir anlaşma ile Ticaret Odası üyelerine elektronik ticaret portalı üzerinden sanal dükkan kiralama imkanı sağlandı.

Son yıllarda teknolojinin ticaret hayatında yoğun kullanılmasıyla elektronik ticaret, genel ticaret içinde önemli oranda pay almaya başlamıştır diyen Tacettin Pirinç; “Bu kapsamda PTT, E-Ticaret hizmetleri sunmak üzere 2 ve 3 boyutlu olarak geliştirdiği ve adına PTTAVM verdiği bir elektronik ticaret portalı kurmuştur. Bu portaldan elektronik ticaret yapmak üzere sanal dükkan kiralamak isteyen Oda üyesi firmaların indirimli olarak yararlanmasına yönelik TOBB ile PTT arasında bir işbirliği protokolü hazırlanmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

Nazilli Ticaret Odası Üyesi firmaların bu portaldan indirimli dükkan kiralayabileceğini ifade eden Pirinç; “Protokol kapsamında Odamıza kayıtlı firmalardan PTTAVM ‘den sanal dükkan kiralamak isteyenlere aylık kira bedeli üzerinden KDV hariç yüzde 15 oranında indirim yapılacaktır. PTTAVM’den indirimli sanal dükkan kiralamak isteyen üyelerimizin http://eticaret.tobb.org.tr/ptt adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Form dolduran firmalar ile PTT iletişime geçecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: