Nazilli Ticaret Odası’nda Devir Teslim

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimler sonrası Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri seçiminde Yönetim...

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimler sonrası Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri seçiminde Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Nuri Arslan ile eski Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç devir teslim töreninde bir araya geldi.

Nazilli Ticaret Odası Hizmet binasında yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Özmen, Recep An, Nuri Elmalı, Hüsnü Erturan ve Niyazi Özden’in de hazır bulunduğu toplantıda yaklaşık 2 yıldır görevi yürüttüğünü ifade eden Tacettin Pirinç; “Son derece demokratik, üyelerin yoğun katılım gösterdiği ve bir o kadar da rekabet içinde geçen bir seçim süreci yaşadık. Kazanan Oda üyelerimiz ve bölge insanı olmuştur. Göreve seçilen Nuri Arslan’ın başkanlığında şekillenen yeni yönetim kuruluna gönül rahatlığıyla görevimi devrediyorum. Asıl olan hizmettir. Makam ve görevler geçicidir. 1991 yılında kayıt olduğum Nazilli Ticaret Odası’nda 1992 yılından itibaren Meclis Başkan Yardımcılığı, Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu üyeliği ve en son 2011 yılından bu güne kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet etmeye gayret gösterdim. Birlikte görev yaptığımız Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım adına yeni kurul üyelerine can-ı gönülden başarılar diliyorum. Bizler koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir anlayışla hizmet ettik. Siyasi düşüncemiz, dünya görüşümüz ne olursa olsun Oda’ya yansıtmadık. Oda’ya siyasetin girmesine izin vermedik. Bundan sonra da böyle olacağı kanısındayım. Kendilerine tam donanımlı, fikir ve proje önderi ve en önemlisi borçsuz bir kurum teslim ettiğimiz için mutluyuz. Yeni seçilen ekibe güveniyorum. Büyük rekabet içinde geçen bir seçimden geldikleri için görevlerine daha sıkı sarılacaklarına, makamlarının hakkını vereceklerine inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ise; “Tacettin Bey’e bu güne kadar yaptığı hizmetler adına teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağı daha da yukarılara çıkarmaya gayret göstereceğiz. Ben yok. Biz varız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından günün anısına Nuri Arslan tarafından Tacettin Pirinç’e hizmetleri anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: