Nazilli Ticaret Odası'ndan Özer'e Ziyaret

DENİZLİ (AA) - Nazilli Ticaret Odası yönetimi, TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer'i ziyaret etti. 

DENİZLİ Başkanı Necdet Özer'i makamında ziyaret ederek, TOB Yönetim Kurulu kurulu üyeliğine seçilmiş olmasından dolayı kutladı. Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Özer'in şahsına verilen görevin bölge için çok önemli olduğunu belirterek, böylece bölge işadamları yaşadıkları sıkıntıları TOBB'a daha rahat iletme imkanına kavuştuklarını belirtti. Özer'den ilk taleplerinin kalifiye elaman bulmada yaşanan sıkıntıların giderilmesi olduğunu ifade eden Arslan, "Bölgemizde kalifiye ve ara eleman bulamıyoruz. Bu konuda özellikle meslek edindirmeye yönelik kurs ve eğitimlerin daha nitelikli hale getirilmesini beklemekteyiz" diye konuştu. DTO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer de bölgenin sorunları ve önerilerini TOBB’a taşımanın gayreti içinde olacağını dile getirdi. Arslan'ın ifade ettiği mesleki eğitim sorununun, Türkiye genelinde yaşanan bir sıkıntı olduğunu belirten Özer, "Bununla ilgili TOBB çatısı altında çeşitli projeler hazırlanıyor. Bu hayata geçirildikten sonra kalifiye ve ara eleman sıkıntısının giderileceğine inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: