Nazilli Ticaret Odası'nın Yeni Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler Oldu

4 Mayıs Cumartesi günü çok çekişmeli geçen Nazilli Ticaret Odası seçimlerinde Mavi grubun 12 meslek...

4 Mayıs Cumartesi günü çok çekişmeli geçen Nazilli Ticaret Odası seçimlerinde Mavi grubun 12 meslek komitesinden 8’ini kazanmasının ardından yapılan seçimlerde Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler seçildi.

Mavi grupta 10. Meslek komitesinden Oda meclisine giren Gürdal Yüzügüler, 32 meclis üyesinden 21’inin oyunu alarak yeni dönemde Meclis Başkanı olurken, 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Meclis Başkanı olmak için aday olan Metin Topaç ise 10 oy alabildi.

Seçimlerin herhangi bir mağlubu olmadığını söyleyen Gürdal Yüzügüler; “Hepimizin hedefi Nazilli ekonomisine nasıl ivme kazandırabiliriz düşüncesidir. Bu çerçevede yapılan seçimler neticesinde görev dağılımları yapılıyor. 32 Meclis Üyesi arkadaşımızın 21 tanesi beni bu göreve layık gördüğü için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım. Bu saatten sonra ‘sen’, ‘ben’ veya ‘biz’ demeden Nazilli ve çevresinin ekonomisini nasıl daha canlı tutabiliriz konusunda birlikte çalışacağız. Ekonomiyi daha canlı hale getirmek için hangi tedbirleri almalıyız, hangi projeleri uygulamamız konusunda ortak bir akıl içerisinde çalışarak önemli projeleri faaliyete geçireceğiz. Artık seçimler geride kaldı. Bunu kurcalamanın veya irdelemenin manası yok. Artık önümüze bakarak pozitif manada Nazilli ekonomisine ne katabilirizin hesabını yapacağız. İlk hedefimiz üreticimiz ve üyelerimiz için Nazilli Ticaret Odası’nı daha aktif hale getirmektir” dedi.

Reklam
Reklam

MECLİS ÜYELERİ BELİRLENDİ

Geçtiğimiz gün 12 Meslek grubundan ayrı ayrı meslek komitesi başkan ve başkan yardımcısı ile oda meclisi seçilirken, yapılan seçimde 1. grupta Nuri Arslan, Tacettin Demirağ ve Recep An, 2. grupta Akın Döken, İsak Akgün ve Mehmet Ali Büyükkarıncalı, 3. grupta Mehmet Erdinç Haykır ve Niyazi Özden, 4. grupta Doğan Güneş ve Veysal Ekincier, 5. grupta Mustafa Gün, Mehmet Tunçyürek ve Mehmet Gümüş, 6. grupta Mustafa Özmen ve Ayhan Yeloğlu, 7. grupta Metin Topaç, Hilmi Baysal ve Erdinç Çeliksoy, 8. Grupta Cihan Gevrekoğlu, Halil İbrahim Ören ve Ali Aydın, 9. grupta Ümit Bakan, Hasan Telliel ve Ertuğrul Oflioğlu, 10. grupta Hüsnü Erturan, Gürdal Yüzügüler ve Engin Topçu, 11. grupta Gürcan Ertürk ve Necdet İzgü ile 12. Gruptan Halil İrfan Kuru, Nuri Elmalı ve Selman Gürkan Aşıroğlu Nazilli Ticaret Odası Meclis Üyesi seçildi. 14 Mayıs 2013 Salı günü ise İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılacak seçimle Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimi ile TOBB genel kurul delegeleri belirlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: