Nazilli’de 10 Öğretmen 'model Uçak Rehber Öğretmen' Sertifikası Aldı

Türk Hava Kurumu Nazilli Şube Başkanlığı’nca açılan ‘Model Uçak Rehber Öğretmen’ kursuna katılan öğretmenler, sertifikalarını...

Türk Hava Kurumu Nazilli Şube Başkanlığı’nca açılan ‘Model Uçak Rehber Öğretmen’ kursuna katılan öğretmenler, sertifikalarını aldı.

THK Nazilli Şubesi’nce açılan model uçak rehber öğretmen kursuna katılan Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görevli öğretmenlere, sertifikaları düzenlenen törenle verildi.THK Nazilli Şube binasındaki törene THK Nazilli Şube Başkanı Ergün Özyılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gündoğdu ile Halil Turgut Şube Rehber Öğretmeni Remzi Ulus ve öğretmenler katıldı.

Reklam
Reklam

THK Nazilli Şube Başkanı Ergün Özyılmaz, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, model uçak rehber öğretmen kursuna katılan öğretmenlerin görev yaptıkları okullarda havacılık kulüpleri kurarak, THK tarafından ücretsiz olarak verilen malzemelerle model uçak kursları açabileceklerini söyledi. Öğrencilerin bu kurslarla havacılığa ilk adımlarını atmalarının sağlanacağını belirten Özyılmaz, geleceğin havacıları olması hedeflenen genç ve çocukların, sevdikleri bir dalda hobi sahibi olarak kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının da amaçlandığını kaydetti. Özyılmaz; “Havacılık aşkını genç yaşta çocuklarımıza aşılayacak ve havacı bir nesil yetiştirecek öğretmenlerimize yeni Eğitim Öğretim Yılında başarılar dilerim” dedi.

Törende, daha sonra sertifika almaya hak kazanan 10 öğretmene THK rozeti takılarak sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: