Nazilli’de 3 Bin Aileye Gıda Yardımı

Nazilli Belediyesi Ramazan ayı öncesi yaklaşık 3 bin aileye gıda yardımında bulundu. İlçedeki tüm...

Nazilli Belediyesi Ramazan ayı öncesi yaklaşık 3 bin aileye gıda yardımında bulundu. İlçedeki tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Nazilli Belediyesi, Ramazan yardımlarını sürdürüyor.

Belediye Zabıta ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen ailelerin yanında Belediye Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğüne yapılan başvurular da değerlendirilerek İhtiyaçlı vatandaşları deşifre etmeden yardımları kapılarına ulaştıran belediye ekipleri, vatandaşlardan da tam not alıyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı nedeniyle belediye ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 3 bin vatandaşa gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Yardımların, vatandaşların evlerine teslim edildiği gibi vatandaşların ihaleyi yapan firmadan kendilerine verilen fiş ile teslim alabildiklerini de vurgulayan Alıcık, “Belediyemize yapılan başvuruların yanında Belediye Zabıta ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen vatandaşlarımıza hiç bir ayrım gözetmeksizin yardımlar ulaştırılıyor. Gönül isterdi ki daha fazla insanımıza el uzatalım. Ancak imkanlar dahilinde yardımlarımızı gerçekleştirdik. 3 bin vatandaşımıza yardım edebildiğimiz için mutluyuz. Nazilli Belediyesi olarak bu tür yardımlarımız, plan ve program dahilinde sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: