Nazilli’de 54 Girişimci Adayı Sertifika Aldı

Nazilli Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen 2012 yılı uygulamalı girişimcilik eğitimleri sertifika töreni gerçekleştirildi.Nazilli...

Nazilli Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen 2012 yılı uygulamalı girişimcilik eğitimleri sertifika töreni gerçekleştirildi.

Nazilli Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilmiş olan 2012 yılı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını aldıkları tören 19 ekim Cuma günü Nazilli Belediyesi Nikah Salonunda yapıldı. Törene, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, KOSGEB Aydın İl Müdürü Turgut Gözen, Nazilli Halk Eğitim Müdürü Muhlis Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç ve Meclis Başkanı Enes Öğünçlü ile çok sayıda girişimci katıldı.

Reklam
Reklam

Törende sırayla Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Pirinç, Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, KOSGEB İl Müdürü Turgut Gözen, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur birer konuşma gerçekleştirirken, 2012 yılı içinde açılan 60 kişilik iki uygulamalı girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 54 girişimci adayına sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Sertifikaların verilmesini takiben çektirilen toplu hatıra fotoğraflarıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 2012 Sertifika töreni tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: