Nazilli'de Anaokulu Öğrencilerinden Öğretmenler Günü Kutlaması

Nazilli Özel 23 Nisan Anaokulu düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde, minik öğrenciler hazırladıkları gösteri ile öğretmenlerine...

Nazilli Özel 23 Nisan Anaokulu düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğinde, minik öğrenciler hazırladıkları gösteri ile öğretmenlerine anlamlı bir hediye verdi.

Etkinlikte konuşan okul idarecisi Esin Ülkü Beyazıt, “Biz öğretmenler sevgi elçileriyiz. Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ülkede barış, meslektaşlarımız arasında demokratlığın simgesi olmak durumundayız. Bu nedenle, batanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Beyazıt, hafta sonu tatilini Öğretmenler Günü nedeni ile okul çalışanlarına ayıran velilere ve kutlama mesajı gönderen Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a çok teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: