Nazilli'de Büfe Ve Parkın Çevre Düzenlemeleri Tamamlandı

Nazilli Belediyesi’nce Turan Mahallesi muhtarlık hizmet binasının içinde bulunduğu parkın çevre düzenlemesi ve belediyeye ait...

Nazilli Belediyesi’nce Turan Mahallesi muhtarlık hizmet binasının içinde bulunduğu parkın çevre düzenlemesi ve belediyeye ait olan büfe de düzenleme çalışmaları bitirildi.

Nazilli Belediyesi sınırları içindeki çeşitli mahallelerde yeni park yapım çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da yapımı daha önceden tamamlanarak halkın hizmetine sunulan parklarda bakım çalışmalarına devam ediyor. Turan Mahallesi muhtarlık hizmet binasının içinde bulunduğu parkın çevre düzenlemesi ve belediyeye ait olan büfe de düzenleme çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Park alanında geçtiğimiz günlerde çevre düzenleme ve belediyeye ait büfede de yenileme çalışmaları başlatılarak kısa sürede bitirildiğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Park kenarında bulunan büfe yenilenip, Muhtarlık binasının içinde bulunduğu parkın da çevre düzenleme çalışmaları bitirilerek göze hitap eden hoş bir gürünüm sağlanmasının yanında vatandaşında rahat kullanabilecekleri dinlenme alanları yapıldı” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan düzenleme çalışmaları mahalle sakinlerince beğenilerek küçük de olsa bu tür alanlarda yapılan güzel çalışmalar sonucu kendilerine huzur verdiğini mahalleye renk kattığını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: