Nazilli'de Bursa Maçına Yoğun İlgi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile karşılaşacak olan Nazilli...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, zorlu rakibini devirip tarihe geçmek istiyor.

Nazilli Belediyespor'lu taraftarlar, geçmiş yıllarda özlenen görüntüleri bir kez daha yaşamak ve yaşatmak için Nazilli Belediyespor-Bursaspor maçına ilgi gösteriyor. Nazilli Belediyespor’da Bursaspor maçının galibiyet priminin 5’er Bin TL olduğu açıklanırken, saat 13.00’te başlayacak Nazilli Belediyespor-Bursaspor maçını hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek ve karşılaşmayı A HABER canlı yayınlayacak. Maç biletleri saat 10.00'dan itibaren stat gişelerinden satışa sunuldu. Bilet fiyatları kapalı tribün 5 TL, açık tribün 2,5 TL olarak satışa çıktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren stat gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturan siyah-beyazlı taraftarlar, çiseyen yağmur ve soğuğa rağmen sabah 07:00’den itibaren erkenden bilet almak için sırada bekledi. Saat 10:00’da satışa çıkan biletler 10:55 itibariyle tükendi. Biletlerin tükenmesine rağmen uzun kuyruk dikkati çekerken, maç saatine kadar bilet talebinin artacağı tahmin ediliyor. Biletlerin karaborsaya düşmemesi için yönetimin taraftara 2 biletten fazla satmaması da dikkat çekti. Protokol dahil 2 Bin 650 kişilik kapalı tribün ve 800 kişilik açık tribün biletleri Nazilli Belediyespor taraftarı tarafından kısa sürede tüketilirken, 200 kişilik misafir Bursaspor taraftarı biletlerinin de 11:30’da satışa çıkacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: