Nazilli’de Vergi Haftası Kutlamaları

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü İstasyon...

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Nazilli Vergi Dairesi Müdürlüğü İstasyon meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koydu.

İstasyon Meydanı Atatürk anıtında gerçekleştirilen çelenk koyma törenine Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, daire müdürleri, mali müşavirler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Tören şehitler anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın ardından Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, Atatürk Anıtına çelenk sunması ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Çelenk sunma töreninin ardından vergi dairesi yetkilileri Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Belediyesi, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nazilli Temsilciliği ziyaretinde bulundu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü Akkoyun, hafta kapsamında geleneksel hale gelen satranç turnuvası da gerçekleştireceklerini açıkladı. Başkan Alıcık ise vergi haftasını kutlayarak, çalışmalarından dolayı Kadriye Akkoyun ve vergi dairesi çalışanlarına başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: