Nazilli'de yerel sanatçılardan sitem

Nazilli Belediyesi 3. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali'ne katılan Nazillili şair ve yazarlar, festival için hazırlanan tanıtım broşür ve afişlerde

Nazilli Belediyesi 3. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali'ne katılan Nazillili şair ve yazarlar, festival için hazırlanan tanıtım broşür ve afişlerde isimlerinin yer almamasına tepki gösterdi.

Belediye Hizmet binası önünde stant kuran yerel şair ve yazar Aslı Gencer Tunçyürek, Osman Girgin, Etem Oruç, Fatih Bozkurt ve Abdullah Kırkık, kendi kitaplarının tanıtımlarını yaptı.

Nazilli'nin yetiştirdiği edebiyatçılar olarak, ilçenin adının duyurulması için mücadele ettiklerini belirten Osman Girgin, "Festival için hazırlanan broşür ve afişlerde, Nazilli'ye gelen misafirlerimizin fotoğraf ve isimleri yazılmış ve kamuoyuna duyurulmuş. Bu broşür ve afişlerde bizim de isimlerimizin olmasını isterdik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: